Κρήτηνέαπρωτοσέλιδο Γ

Χανιά | αίσιο τέλος με την εξαφάνιση του 37χρονου άνδρα

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση εξαφάνισης του 37χρονου άνδρα στα Χανιά που αγνοούνταν από το απόγευμα της Κυριακής 12 Δεκεμβρίου, καθώς μετά τις 18:00 της Τρίτης, τον εντόπισαν κάτοικοι στην περιοχή του Σταλού οι οποίοι ειδοποίησαν τις Αρχές.

Ο 37χρονος ο οποίος πάσχει από σοβαρή ψυχική διαταραχή μεταφέρθηκε στην ψυχιατρική κλινική του Νοσοκομείου Χανίων.

Νωρίτερα, το Χαμόγελο του Παιδιού είχε δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία του μετά από αίτημα της οικογένειας του. Ο 37χρονος διέφυγε τις προσοχής των γονιών του με τους οποίους διέμενε στην Όαση Βαρυπέτρου και εξαφανίστηκε. Έχει φύγει πολλές φορές στο παρελθόν και σύμφωνα με πληροφορίες δεν λαμβάνει συστηματικά τη φαρμακευτική αγωγή του.

Κινητό τηλέφωνο που πιθανόν βοηθούσε στον άμεσο εντοπισμό του δεν έχει, ενώ δεν δηλώθηκαν από τους οικείους του και πιθανοί τόποι στους οποίους ενδεχομένως βρισκόταν. Η εξαφάνιση του 37χρονου δηλώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας από τον πατέρα του.

Μοιραστείτε την είδηση

Χρηστάλλα Κακαβελάκη

biskotto.gr