Ελλάδανέαπρωτοσέλιδο Γ

Συνελήφθη ιερέας για βιασμό ανήλικης | η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Συνελήφθη χθες 20 Ιανουαρίου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ένας 37χρονος ιερωμένος σε εκκλησία της Ηλιούπολης, κατηγορούμενος για βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους, κατάχρηση ανηλίκων και πορνογραφία ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή.

Ειδικότερα, ο ιερωμένος που είναι και πατέρας ανήλικων παιδιών, κατηγορείται ότι σε παρελθόντα χρόνο, διέπραξε τα προαναφερόμενα αδικήματα σε βάρος ανήλικης.

Η κοπέλα – 17 ετών σήμερα – καταγγέλλει ότι οι εν λόγω πράξεις έγιναν την περίοδο 2019-2020, με τον δράστη, εκμεταλλευόμενος την συχνή παρουσία της κοπέλας στην εκκλησία, να την έχει βιάσει κατ’ εξακολούθηση και να κατέχει ακόμα και πορνογραφικό υλικό με τις αρρωστημένες πράξεις του.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε, υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος παρέπεμψε την υπόθεση για διενέργεια κύριας ανάκρισης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Συνελήφθη χθες (20-1-2022) το απόγευμα, δυνάμει εντάλματος, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ημεδαπός κατηγορούμενος για βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους, κατάχρηση ανηλίκων και πορνογραφία ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή.

Ειδικότερα, ο ανωτέρω κατηγορείται ότι σε παρελθόντα χρόνο, διέπραξε τα προαναφερόμενα αδικήματα σε βάρος ανήλικης.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε, υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος παρέπεμψε την υπόθεση για διενέργεια κύριας ανάκρισης. Σε βάρος του ημεδαπού εκδόθηκε ένταλμα, δυνάμει του οποίου συνελήφθη.

Μοιραστείτε την είδηση

Χρηστάλλα Κακαβελάκη

biskotto.gr