Εκλογές 2019νέαπρωτοσέλιδο Γ

Μιχάλης Χαιρετάκης: «Με συλλογική δράση, θα πετύχουμε στόχους» | ομιλία σε φίλους του

Την αναγκαιότητα η Κίσαμος να αποκτήσει φωνή και σε κεντρικό επίπεδο τόνισε στην πρώτη συγκέντρωση με φίλους  του,  εν όψει των εκλογών της 7ης Ιουλίου, ο υποψήφιος βουλευτής Χανιών με το ΣΥΡΙΖΑ, Μιχάλης Χαιρετάκης. «Είναι επιβεβλημένο να καταλάβουμε ότι για να πετύχουμε πράγματα είναι αναγκαίο να λειτουργούμε συλλογικά».

την «ΕΛΒΕΤΙΑ» επέλεξε για την πρώτη συνάντηση ο Μ. Χαιρετάκης

Ο κ. Χαιρετάκης ανέφερε στην ολιγόλεπτη ομιλία του ορισμένους από τους βασικούς τομείς για πρωτογενή ανάπτυξη, έργα υποδομής και ελλείψεις, πάνω στα οποία θα πρέπει να εργαστεί η νέα κυβέρνηση.

«Σας ζητώ στήριξη, εδώ στον τόπο μου, γιατί εσείς με ξέρετε καλύτερα από τον καθένα. Γνωρίζετε λοιπόν, ότι θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να εκπροσωπήσω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το μέρος που γεννηθήκαμε και σήμερα δραστηριοποιούμαστε και μεγαλώνουμε τα παιδιά μας».

Στη συνάντηση ο Κισαμίτης υποψήφιος βουλευτής Χανίων ΣΥΡΙΖΑ, πρόσφερε ένα κέρασμα στους φίλους του και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει ιδιαίτερα με νέους, για τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους, αλλά και να ανταλλάξει απόψεις για την πολιτική επικαιρότητα στη χώρα.

Μοιραστείτε την είδηση

Χρηστάλλα Κακαβελάκη

biskotto.gr