Ελλάδανέαπρωτοσέλιδο Α

Ελεύθερος ο Δημήτρης Λιγνάδης | οι περιοριστικοί όροι

Βγαίνει από τη φυλακή με αναστολή ο Δημήτρης Λιγνάδης μέχρι η υπόθεσή του να εκδικαστεί σε δεύτερο βαθμό, παρά την καταδίκη του σε 12 χρόνια κάθειρξη για δύο βιασμούς, σύμφωνα με το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο

Αναλυτικότερα, παρά την ποινή κάθειρξης 12 ετών που επιβλήθηκε στον σκηνοθέτη, το δικαστήριο έκρινε ότι θα πρέπει να του χορηγηθεί ανασταλτικό έως την έφεση.

Η απόφαση ελήφθη και πάλι κατά πλειοψηφία. Μειοψήφησαν δύο ένορκοι και μία σύνεδρος.

Οι περιοριστικοί όροι: Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση 3 φορές το μήνα στο Α.Τ της περιοχής του και την καταβολή εγγύησης ύψους 30.000 ευρώ που θα πρέπει να καταβληθεί έως τις 29 Ιουλίου.

Τονίζεται ότι οι αντιδράσεις των πολιτών για την εν λόγω εξέλιξη, είναι έντονες, με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να έχουν πάρει «φωτιά».

«Ντροπή σας, ξεφτιλες, να του δώσετε τα παιδιά σας να τα προσέχει ο Λιγνάδης» ήταν οι φωνές που ακούστηκαν εκτός της δικαστικής αιθουσας, με την πρόεδρο να ζητά την απομάκρυνση του κόσμου.

Εκτός της δικαστικής αίθουσας επικράτησαν έντονες αντεγκλήσεις μεταξύ των συγκεντρωμένων και φίλων και συγγενών του Δημήτρη Λιγνάδη

Μοιραστείτε την είδηση

Χρηστάλλα Κακαβελάκη

biskotto.gr