Ελλάδανέαπρωτοσέλιδο Β

Φωτιά στην Πεντέλη | άνδρας αυτοκτόνησε όταν είδε το σπίτι του να καίγεται για 3η φορά

Μια ανθρώπινη τραγωδία γράφεται στην Ανθούσα, όπου ηλικιωμένος άνδρας βρέθηκε νεκρός μέσα σε λίμνη αίματος στο περικυκλωμένο από τη φωτιά σπίτι του. Αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του, όπως είπαν συγγενείς του στο newsit.gr, γιατί δεν άντεξε να βλέπει την περιουσία που με κόπο και βάσανα είχε χτίσει να καίγεται για τρίτη φορά.

Οι διαστάσεις της φωτιάς που ξέσπασε χθες στο Νταού Πεντέλης και γρήγορα επεκτάθηκε στην βόρεια και ανατολική Αττική, έχει λάβει τεράστιες διαστάσεις ενώ ,πυροσβεστική, εναέρια μέσα και εθελοντές προσπαθούν με όλες τους τις δυνάμεις να την περιορίσουν.

Στο πέρασμά της κατέκαψε σπίτια, αυτοκίνητα, δασικές εκτάσεις, σημαντικό πράσινο πνεύμονα για την Αττική και προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές.

Χωματουργική επιχείρηση Γέρακας

Ενδεικτικό της τραγικής κατάστασης είναι ότι τα ξημερώματα της Τετάρτης δόθηκε εντολή να εκκενωθεί η Παλλήνη και οι ανατολικές περιοχές του Γέρακα.

Ο αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κόκκαλης, είπε ότι έχουν καεί σπίτια στην Παλαιά Πεντέλη, τονίζοντας ωστόσο ότι δεν υπάρχει εικόνα για το πόσα είναι αυτά.

 

Γέρακαςκαμμένες αυλές
gerakas_kamena__2_
gerakas_kamena__3_
gerakas_kamena__4_
Μοιραστείτε την είδηση

Χρηστάλλα Κακαβελάκη

biskotto.gr