Κρήτηνέαπρωτοσέλιδο Γ

Κρήτη | εξώδικο Δήμου σε εταιρείες παροχής ηλεκτρισμού λόγω οφειλής 500.000€

Αποφασισμένος είναι πλέον ο δήμος Ηρακλείου να διεκδικήσει από τις εταιρίες παροχής ηλεκτρικής ενέργειας τα περίπου 500.000 ευρώ, που ενώ εισπράττουν τα δημοτικά τέλη δεν τα αποδίδουν, όπως δήλωσε στον politica 89.8 η αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Μαρία Καναβάκη που είπε πως έχει ειδοποιηθεί και η ΡΑΕ αφού κάποιες από τις εταιρίες αυτές δεν απάντησαν καν στις προσκλήσεις του δήμου για να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους.

«Η ανοχή μας τελειώνει και θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν προκειμένου να εισπράξουμε τα χρήματα και πλέον δεν ανεχόμαστε οι πάροχοι ηλεκτρισμού να μην μας αποδίδουν τα τέλη που έχουν εισπράξει από τους πολίτες που βιώνουν τεράστια κρίση και κάνουν ότι είναι δυνατόν να είναι συνεπείς», ανέφερε η κ. Καναβάκη.

Αναφέρθηκε επίσης στην υποστελέχωση των υπηρεσιών του δήμου που έχει ως αποτέλεσμα την ταλαιπωρία των πολιτών, ενώ εξέφρασε την διάθεση της Δημοτικής Αρχής να συζητήσει το αίτημα του συλλόγου επαγγελματιών του ΒΙΟΠΑ Φοινικιάς, για μείωση των δημοτικών τελών όπως έγινε και με άλλη περιοχή, γιαυτό και σύντομα θα προσκληθούν από την αντιδήμαρχο για να συζητήσουν τα θέματα που τους απασχολούν.

Μοιραστείτε την είδηση

Χρηστάλλα Κακαβελάκη

biskotto.gr