νέαΠολιτικήπρωτοσέλιδο Α

Παζάρι με «άρωμα» κάλπης | τα πολιτικά πηγαδάκια στην Κίσαμο (photos)

Είναι ευρέως γνωστό ότι το αλκοόλ (με μέτρο) χαλαρώνει τα ήθη και τις όποιες αντιπαλότητες.

Με αυτό ως δεδομένο, τα πολιτικά πηγαδάκια στην Κίσαμο ήταν πολλά και ενδιαφέροντα, όλων των χρωμάτων και με καλή διάθεση. Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης συνέφαγε με τον δήμαρχο Κισάμου, τον αντιπεριφερειάρχη Χανίων Νίκο Καλογερή και τον βουλευτή της ΝΔ, Βασίλη Διγαλάκη.

Οι Συριζαίοι ενωμένοι σε ένα τραπέζι (Βάλια Βαγιωνάκη, Κατερίνα Μανιμανάκη και Μάγκυ Αρσενίδη) και μεγάλη παρέα. Λίγα μέτρα πιο πέρα σε αυτοσχέδιο μπαρ με ανδρικό πληθυσμό πλαισιωμένος έπινε το ποτό του ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, Γιωργος Σταθάκης.

Στην πορεία «τράκαραν» ο κ. Αρναουτάκης με τον πρόεδρο του ΕΒΕΧ, Αντώνη Ροκάκη. Ο Παντελής Πετσετάκης «συνελήφθη» να ξαποσταίνει απ τα κεράσματα στον μέσον της Σκαλίδη, ενώ σύσσωμη η ομάδα του γραφείου της Ντόρας Μπακογιάννη έπιασε τραπέζι στην πλατεία για μεζέ και κρασί. Ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης όπως συνηθίζει τσούγκρισε με τη νεολαία. Ο Μιχάλης Χαιρετάκης, ο Αντώνης Παρτσαλάκης, επίσης με τις παρέες τους. Είναι μέρες «ψαρέματος», η Κυριακή των εκλογών δεν είναι μακριά και η Κισαμος ήταν πάντοτε και παραμένει καθοριστική δεξαμενή για το εκλογικό αποτέλεσμα.

Μοιραστείτε την είδηση

Νικόλας Σεγρεδάκης

biskotto.gr