Πολιτικήνέαπρωτοσέλιδο Α

Ανδρουλάκης από Ηράκλειο: «Ας τελειώσουν τους επικίνδυνους τυχοδιωκτισμούς στα εθνικά μας θέματα»

Ολοκληρώνοντας την επίσκεψή του στην Κρήτη ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, βρέθηκε στο κέντρο του Ηρακλείου όπου είχε την ευκαιρία να συναντήσει πολίτες που τον υποδέχτηκαν με θέρμη.

Σε δηλώσεις του ο Νίκος Ανδρουλάκης αναφέρθηκε στο ζήτημα της Ροδόπης, κάνοντας λόγο για ένα «διχαστικό πόλεμο μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ».

Ο Νίκος Ανδρουλάκης κατά την περιοδεία στο Ηράκλειο Κρήτης Ανδρουλάκης: «Δεν πρέπει να επιτρέψουμε καμιά ξένη παρέμβαση »

«Από την Κρήτη των αγώνων για τη Δημοκρατία στέλνω ένα μήνυμα. Ας τελειώσουν τους επικίνδυνους τυχοδιωκτισμούς στα εθνικά μας θέματα. Είναι επικίνδυνα τα παιχνίδια του κ. Μητσοτάκη και του κ. Τσίπρα. Έχουμε χρέος να υπηρετήσουμε ένα σχέδιο που περιφρουρεί τα εθνικά μας συμφέροντα και όχι τα εργαλειοποιεί για πρόσκαιρα κομματικά οφέλη» είπε ο κ. Ανδρουλάκης συμπληρώνοντας ότι «όλοι οι Έλληνες βουλευτές πρέπει να σέβονται τη συνθήκη της Λωζάνης, είτε χριστιανοί είτε μουσουλμάνοι, δεν πρέπει να επιτρέψουμε καμιά ξένη παρέμβαση σε θέματα που αφορούν τη χώρα μας από τρίτες δυνάμεις αλλά πρέπει κι εμείς οι ίδιοι να δείχνουμε αξιοπιστία, σεβασμό και όχι το λόγο που ακούσαμε από τα χείλη της κ. Μπακογιάννη να μιλάει σε ένα χωριό της Ροδόπης λες και είμαστε στο ’50 και το ’60» ανέφερε ο Νίκος Ανδρουλάκης που μίλησε για «παλαιοκομματισμό της Δεξιάς» τον οποίο «δεν τον ανεχόμαστε, τον καταγγέλλουμε και δεν υπηρετεί τα εθνικά μας συμφέροντα».

Πηγή: iefimerida.gr

Μοιραστείτε την είδηση

Χρηστάλλα Κακαβελάκη

biskotto.gr