Τέχνες & Πολιτισμόςνέαπρωτοσέλιδο Γ

«Χαρταετοί» | Μουσικοθεατρικό Δρώμενο στα Κουτουφιανά

Συμπεριληπτικό πρόγραμμα, πολιτιστικού, εκπαιδευτικού και κοινωνικού χαρακτήρα με τίτλο: «Διαφορετικότητα  & Πολιτισμός», πραγματοποιήθηκε από την ΕΠΟΦΕΚ, υπό την αιγίδα και την χρηματοδότηση του  Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού και σε συνεργασία με το Ε.Ε.Ε.ΕΚ. και το Εργαστήρι διάΔρασης

 Συνδιοργανωτές της δράσης ήταν ο Δήμος Κισάμου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γραμβούσας και το ΕΠΑ.Λ. Κισάμου-Μητροπολίτης Ειρηναίος Γαλανάκης.

Έπειτα από μήνες προετοιμασίας πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Γραμβούσας , στα Κουτουφιανά Γραμβούσας η τρίτη και τελευταία δράση του προγράμματος που περιελάμβανε το Μουσικοθεατρικό Δρώμενο με τίτλο «Χαρταετοί», με τη συμμετοχή ατόμων με και χωρίς αναπηρία.

Η δράση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και ο κόσμος αγκάλιασε με αγάπη και ένθερμο ενδιαφέρον την προσπάθεια όλων των συντελεστών της παράστασης.

Η πραγματοποίηση του Φεστιβάλ είχε σαν κύριο σκοπό τη διάχυση του μηνύματος για συμπερίληψη των ατόμων με «διαφορετικότητα» στο πολιτιστικό και εργασιακό περιβάλλον, ώστε το αυτονόητο να πάψει να είναι το ζητούμενο.

Μοιραστείτε την είδηση

Χρηστάλλα Κακαβελάκη

biskotto.gr