Τουρισμόςνέαπρωτοσέλιδο Γ

Ryanair | οι κορυφαίοι προορισμοί για τα Χριστούγεννα

Τους τρεις κορυφαίους προορισμούς της ενόψει Χριστουγέννων, αναδεικνύει η Ryanair.

Αναλυτικά:

Πόζναν: Στην καρδιά του Πόζναν, οι χριστουγεννιάτικες αγορές του Πόζναν αναγνωρίζονται ως οι καλύτερες στην Πολωνία, με μοναδική ατμόσφαιρα με εκπληκτικές γιορτινές διακοσμήσεις και πάνω από 43.000 φώτα LED. Τα κυριότερα σημεία περιλαμβάνουν ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο μήκους 16 μέτρων, μια όμορφη ρόδα λούνα παρκ 30 μέτρων, το μοναδικό υπαίθριο παγοδρόμιο της πόλης και περισσότερες από 70 επιλογές για ψώνια και φαγητό.

Βουδαπέστη: Η Advent Basilica ψηφίστηκε ως η Καλύτερη Χριστουγεννιάτικη Αγορά στην Ευρώπη για 3 συνεχόμενα χρόνια. Αυτή η εκπληκτική έκθεση βρίσκεται μπροστά από τη Βασιλική του Αγίου Στεφάνου, μια από τις πιο όμορφες πλατείες της Βουδαπέστης. Γιορτάζοντας τα 15 χρόνια, η Advent Basilica υπόσχεται μια εορταστική ατμόσφαιρα με περίπου 100 τοπικούς εκθέτες χειροτεχνίας, παραδοσιακή ουγγρική κουζίνα, ένα παγοδρόμιο και συγκινητικά μουσικά και φιλανθρωπικά προγράμματα, καθώς και πολλές εκπλήξεις.

Κοπεγχάγη: Το κέντρο της πόλης της Κοπεγχάγης φιλοξενεί τις χριστουγεννιάτικες αγορές στους κήπους Tivoli. Μια ρόδα λούνα παρκ περιστρέφεται μέσα στο σκοτάδι της βραδιάς που περιβάλλεται από άφυλλα δέντρα και ένα παγοδρόμιο για τα πιο περιπετειώδη πνεύματα. Η φρυγανισμένη αμόρα από κανέλα και καραμελωμένα αμύγδαλα γεμίζει την καρδιά της Κοπεγχάγης που χτυπά, δημιουργώντας Χριστούγεννα που δεν θα ξεχαστούν ποτέ.

Ο επικεφαλής Επικοινωνίας της Ryanair, Jade Kirwan είπε: «Αρχίζει να μοιάζει πολύ με τα Χριστούγεννα και ποιος καλύτερος τρόπος για να τα γιορτάσουμε την εορταστική περίοδο από ένα ταξίδι σε μερικές από τις όμορφες χριστουγεννιάτικες αγορές της Ευρώπης. Επομένως, δημιουργήστε τη λίστα επιθυμιών των χριστουγεννιάτικων προορισμών σας (και ελέγξτε τη δύο φορές) με το κορυφαίο δίκτυο 235+ προορισμών της Ryanair».

Μοιραστείτε την είδηση

Χρηστάλλα Κακαβελάκη

biskotto.gr