νέαπρωτοσέλιδο ΑΤουρισμός

Ο οδοιπορικός γύρος των Χανίων σε 8 ημέρες | DiscoverGreece.com

Πληροφορίες και οδηγίες για τον οδοιπορικό γύρο των Χανίων σε 8 ημέρες, δημοσίευσε το DiscoverGreece.com, σε αφιέρωμα για το Νομό μας.

Ανάμεσα στις επιλογές που δίνονται στους επισκέπτες, είναι ο Μπάλος και το Ελαφονήσι.

Δείτε όσα αναφέρονται:

Φυσικό τοπίο και πολιτισμός, τοπική κουζίνα και παράδοση-κάθε στοιχείο της φυσιογνωμίας των Χανιών «αιχμαλωτίζει» αυτό που λέμε την «ψυχή» της Κρήτης. Το ζεις μια φορά, σε κερδίζει για πάντα!

Χανιά: μια περιοχή εξαιρετικά πλούσια σε εικόνες και συναισθήματα σε περιμένει να την ανακαλύψεις. Με «ορμητήριο» την πόλη των Χανίων, μπορείς μέσα σε 8 ημέρες να εξερευνήσεις παραλίες και ορεινά χωριά, αλλά και να δοκιμάσεις υπαίθριες δραστηριότητες άθλησης και περιπέτειας όπως SUP και πεζοπορία. Κάθε στιγμή του χρόνου από τον Απρίλιο έως τον Οκτώβριο ενδείκνυται για να προγραμματίσεις το οδοιπορικό σου, μην ξεχνάς, όμως, ότι οι μήνες εκτός καλοκαιρινής αιχμής είναι αυτοί που αξίζει να προτιμήσεις, αφού έχει λιγότερο κόσμο και ζέστη. Περιηγήσου διαβάζοντας για τις στάσεις που σου προτείνουμε να κάνεις για να ζήσεις όσο το δυνατόν πιο έντονα τις  εμπειρίες που προσφέρουν τα Χανιά.

Εσύ προσαρμόζεις το δρομολόγιο και τις αποστάσεις στο διαθέσιμο χρόνο και στα ενδιαφέροντά σου. Μην ξεχνάς, ότι όλες οι αποστάσεις που αναφέρονται παρακάτω περιλαμβάνουν καθημερινή επιστροφή στα Χανιά, την οποία μπορείς αν θέλεις να παρακάμψεις, επιλέγοντας να διανυκτερεύσεις σε κάποιο ενδιάμεσο προορισμό. 

Δείτε εδώ το προτεινόμενο οδοιπορικό.

Μοιραστείτε την είδηση

Χρηστάλλα Κακαβελάκη

biskotto.gr