Κρήτηνέα

Δεσμεύσεις για φοροαπαλλαγές

Τις προτάσεις του για την φορολογική απαλλαγή των πληγέντων του Δ. Πλατανιά, προς τον φορολογικό επιθεωρητή Κρήτης, κ. Ρήγα Μπάρκουλα, μετά από επισκεψή του στις πληγείσες περιοχές, έθεσε ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Μαλαναδράκης.

Ο κ. Μπάρκουλας, δεσμέυτηκε πως το αίτημα για απαλλαγή από φόρους και τέλη κατοίκων, αγροτών, κτηνοτρόφων και επαγγελματικών που έχουν πληγεί από τις πρόσφατες πλημμύρες, θα εξεταστεί ενώ παράλληλα, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Διοικητή της ΑΑΔΕ κ. Γιώργο Πιτσιλή, ο οποίος ζήτησε να αποσταλούν αναλυτικά τα αιτήματα για τις ελαφρύνσεις και τις απαλλαγές που ζητά ο Δήμος Πλατανιά.

Στις αυτοψίες παρευρέθηκαν επίσης η Διευθύντρια της ΔΟΥ Χανίων κα  Ι. Μπαχουντάκη και ο Υποδιευθυντής της ΔΟΥ Χανίων κ. Γ. Αρχαγγελάκης, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Δήμου κ. Α. Φραγκονικολάκης, οι εντεταλμένοι δημοτικοί σύμβουλοι κα Χρ. Μαραγκουδάκη και κ. Γ. Παπουτσάκης, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Τ. Κουρουπακης, ο πρόεδρος του συνεταιρισμού Μεσκλών κ. Μ. Βουλγαράκης και πρόεδροι Κοινοτήτων των πληγεισών περιοχών.

Μοιραστείτε την είδηση

Χρηστάλλα Κακαβελάκη

biskotto.gr