νέαπρωτοσέλιδο ΑΥγεία

Αντιδήμαρχος Φαιστού | «Δεν πίστευα στον ιό και νόσησα. Ένιωθα ότι θα πεθάνω»

Την προσωπική του εμπειρία που τον έκανε από αρνητής του κορωνοϊού να αλλάξει γνώμη και να στέλνει μηνύματα για την χρήση της μάσκας περιέγραψε στο MEGA ο αντιδήμαρχος Φαιστού ο οποίος νόσησε 40 ημέρες με τον ιό.

«Κι εγώ στην αρχή ελεγα υπάρχει, δεν υπάρχει; Μια απλή γρίπη είναι. Μπορεί και να τιμωρήθηκα» είπε αρχικά ο Γιάννης Φασομυτάκης.

Όπως είπε «μου άφησε προβληματάκι ο ιός. Έχω μια ουλή στο δεξιό λοβό και θα κάνει καιρό να κλείσει».

Ο αντιδήμαρχος Φαιστού επί 40 μέρες ήταν θετικός στον ιό και χρειάστηκε να νοσηλευθεί τέσσερις μέρες στο νοσοκομείο με χαμηλό οξυγόνο.

«Κινδύνευσα να πεθάνω. Κάθε βράδυ παρακαλούσα την Παναγία να γίνω καλά» είπε ο κ. Φασομυτάκης.

«Δεν είναι δυνατόν να μην φοράμε μάσκα και να γίνουμε φονιάδες εμείς οι ίδιοι κολλώντας τους άλλους» κατέληξε ο κ. Φασομυτάκης.

Μοιραστείτε την είδηση

Χρηστάλλα Κακαβελάκη

biskotto.gr