Αθλητισμόςνέαπρωτοσέλιδο Γ

Είχε κίνητρο και σκαρφαλώνει στα πλέι-οφ | ΠΑΕ Χανιά

Σ’ ένα παιχνίδι όπου μονάχα μία ομάδα φάνηκε να έχει υψηλό αγωνιστικό κίνητρο και αυτή ήταν τα Χανιά, οι παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου κατάφεραν να φτάσουν σε μια νίκη που κρίνεται ως ιδιαίτερα σημαντική για τη θέση που θέλουν να καταλάβουν στα πλέι οφ.

Τα Χανιά παρουσιάστηκαν πολύ αποφασιστικά, καταφέρνοντας ουσιαστικά να καθαρίσουν το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο. Αυτό συνέβη χάρη στα γκολ στο 10ο λεπτό του Κάρλος ο οποίος ξέφυγε μόνος στην αντεπίθεση μετά την εξαιρετική πάσα από τον Δημητριάδη, ανοίγοντας το σκορ ενώ το δεύτερο τέρμα σημειώθηκε στο 24’ και ξεκίνησε πάλι από τα πόδια του Δημητριάδη, με τη μπάλα να φτάνει στον Ανδρέα Βασιλόγιαννη ο οποίος από κοντινή απόσταση διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο και με τα Χανιά να έχουν κάνει ουσιαστικά τη “βρώμικη” δουλειά, το παιχνίδι εξελίχθηκε σε μια τυπική διαδικασία…

Η ομάδα του Ν. Παπαδόπουλου παραμένει πάντα σε τροχιά πλέι οφ, συνεχίζει για έκτο πια σερί παιχνίδι χωρίς ήττα και ελπίζει σε ανάλογη συνέχεια προκειμένου να ροκανίσει ακόμα περισσότερο τη διαφορά από τις ομάδες που προπορεύονται. Από την άλλη, τα Τρίκαλα επέστρεψαν στις ήττες μετά την ισοπαλία που απέσπασαν την περασμένη αγωνιστική εκτός έδρας με τον Λεβαδειακό.

Οι φάσεις του αγώνα

3′ Μεγάλη ευκαιρία, ο Δημητριάδης φεύγει στην αντεπίθεση και πασάρει κάθετα στον Μπραμπίγια που πλασάρει τον Γιακουμή ο οποίος αποκρούει.
9′ Πάσα του Πλέγα σουτ του Δημητριάδη άουτ.
10′ ΓΚΟΛ: Εξαιρετική κάθετη πάσα του Δημητριάδη ο Κάρλος φεύγει μόνος απέναντι από τον Γιακουμή και πλασάρει για το 0-1.
24′ ΓΚΟΛ: Από γύρισμα του Δημητριάδη το σουτ του Κάρλος αποκρούστηκε από τον Ζώγκο και ο Βασιλόγιαννης με σουτ μέσα από την περιοχή κάνει το 0-2.
39′ Σουτ του Κάρλος άουτ.
51′ Φάουλ του Ριζογιάννη άουτ.
61′ Σουτ του Πέλκα υπό την πίεση του Πλέγα ο Κουτζαβασίλης μπλοκάρει.
90′ Φάουλ του Μασένα δύσκολα θα αποκρούσει ο Γιακουμής
90+3′ Μπαλιά του Πλέγα σουτ του Μασένα άουτ

Διαιτητής: Λάμπρου (Ευβοίας)
Βοηθοί: Τσιλίκας (Αιτωλοακαρνανίας) – Καλύβας (Φθιώτιδας)
4ος διαιτητής: Ανδριανός (Αχαΐας)

Κίτρινες κάρτες: Νιάρος (16′), Διαμαντόπουλος (28′), Καμαρά (51′), Νίκολιτς (65′)

Τρίκαλα (Σούλης Παπαδόπουλος): Γιακουμής, Ριζογιάννης, Σουλιώτης, Σκόνδρας (46′ Πέλκας), Ευθυμίου, Παπαγεωργίου, Νιάρος, Ζώγκος, Σταματής (67′ Πανίδης), Καρουνγκάλ Σιλβάνο (46′ Ελευθεριάδης), Κεχαγιάς (46′ Πιαστόπουλος).

Χανιά (Νίκος Παπαδόπουλος): Κουτζαβασίλης, Νίκολιτς, Γρομητσάρης, Σωτηράκος, Καμαρά, Πλέγας, Κάρλος, Βασιλόγιαννης (86′ Ζιούλης), Μπραμπίγια (70′ Βρεττός), Δημητριάδης (59′ Παναγιωτούδης), Δ. Διαμαντόπουλος (70′ Μασένα)

Μοιραστείτε την είδηση

Νικόλας Σεγρεδάκης

biskotto.gr