Περιοδεία Σπίρτζη στα Χανιά | ομιλία με Πολάκη για ΒΟΑΚ, Οικονομία και Αγροτικά
Την προσεχή Κυριακή 27 Μαρτίου ο πρώην Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και Βουλευτής στην Α΄ Ανατολικής Αττικής με το ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Χρήστος Σπίρτζης, θα επισκεφτεί τα Χανιά όπου μαζί με τον Βουλευτή του Νομού Παύλο Πολάκη, θα ακολουθήσουν το εξής πρόγραμμα:
14:00 Συνάντηση με τον Αντιπεριφεριάρχη Χανίων Νίκο Καλογερή στη Νομαρχία
17:00 Επίσκεψη στην γέφυρα Κερίτη στον Αλικιανό για επιτόπιο έλεγχο της πορείας του έργου που χρηματοδοτήθηκε από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.
18:00 Συνάντηση με τον Δήμαρχο Πλατανιά Γιάννη Μαλανδράκη στο Δημαρχείο
19: 00 Στο Πολιτιστικό κέντρο Μάλεμε όπου οι κύριοι Σπίρτζης και Πολάκης θα είναι οι κεντρικοί ομιλητές σε ανοικτή πολιτική εκδήλωση που οργανώνει η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Πλατανιά με θέμα: «Οι προτάσεις μας στον τομέα της Ανάπτυξης (Β.Ο.Α.Κ.) , της Οικονομίας, της Υγείας και της Αγροτοκτηνοτροφικής παραγωγής για να ξαναφτιάξουμε τη χώρα που μας αξίζει»