Επίθεση με μολότοφ στο κτίριο του ΣΚΑΪ | Αθήνα
Επίθεση με μολότοφ πραγματοποίησαν άγνωστοι, τα ξημερώματα του Σαββάτου στο κτίριο του τηλεοπτικού σταθμού «Σκάι», στο Νέο Φάληρο.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, που από αυτή την ώρα διεξάγει έρευνες για το συμβάν, λίγο πριν από τις 2:30, οι δράστες έριξαν πέντε μολότοφ. Τρεις μέσα στον περίβολο του κτιρίου και δύο έξω από αυτόν. Αποτέλεσμα της επίθεσης ήταν οι υλικές ζημιές στην περίφραξη του κτιρίου.
«Η επίθεση σε ένα μέσο ενημέρωσης είναι επίθεση κατά της ελευθερίας του λόγου, βασικού συστατικού στοιχείου της Δημοκρατίας. Η επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, την οποία καταδικάζουμε, είναι επίθεση στις παραπάνω αρχές. Το μόνο που καταφέρουν οι εχθροί του πλουραλισμού και της Δημοκρατίας, είναι να θέτουν όλους τους δημοκρατικούς πολίτες απέναντί τους», δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη.