Διεθνήνέαπρωτοσέλιδο Γ

Προκαλεί ξανά ο Τραμπ | «παράσημο για τις ΗΠΑ η πρωτιά σε κρούσματα»

Με θετική ματιά βλέπει την πρωτιά σε κρούσματα κορωνοϊού, στις ΗΠΑ, αποκαλώντας την «παράσημο», ο Ντόναλντ Τραμπ, που για ακόμη μια φορά, προχώρησε σε προκλητικές δηλώσεις, τις οποίες όμως ανέλυσε.

Απευθυνόμενος σε ΜΜΕ, είπε: «Είμαστε πρώτοι σε κρούσματα καθώς κάνουμε τα περισσότερα τεστ παγκοσμίως. Έχουμε κάνει σχεδόν 14 εκατομμύρια τεστ, ενώ η Γερμανία μόλις 2 εκατομμύρια. Πολλοί από τους δικούς μας νοσούντες, δεν είναι ιδιαίτερα άρρωστοι αλλά και πάλι καταγράφονται ως κρούσματα. Δε βλέπω κάτι κακό σε αυτό, ίσα ίσα το βλέπω σαν παράσημο. Είναι τιμητικό που κάνουμε επαγγελματική δουλειά»

Ο Ντόναλντ Τραμπ μάλιστα είπε ότι η κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο επιβολής ταξιδιωτικής απαγόρευσης για τη Βραζιλία, που βρίσκεται ψηλά στη λίστα των χωρών με κρούσματα κορονοϊού.

Μοιραστείτε την είδηση

Χρηστάλλα Κακαβελάκη

biskotto.gr