Κρήτηνέαπρωτοσέλιδο Α

Αρναούτογλου: «χαλάει ο καιρός, πιθανές βροχές στην Κρήτη»

Χαλάει ο καιρός από σήμερα Παρασκευή, σύμφωνα με την πρόγνωση του μετεωρολόγου Σάκη Αρναούτογλου.

Σταδιακά, τα νότια τμήματα της Πελοποννήσου αλλά και η Κρήτη θα έχουν αραιές νεφώσεις και στην Κρήτη κυρίως από την πλευρά του Νομού Χανίων, δεν αποκλείεται αυτή η συννεφιά να αφήσει και κάποια ασθενή παροδική βροχή.

Το υπόλοιπο της Παρασκευής και μέχρι το βράδυ στην Κρήτη, οι συννεφιές φαίνεται να πυκνώνουν περισσότερο μέχρι και το απόγευμα και αναμένεται βροχή κατά διαστήματα, όχι κάτι το σημαντικό από πλευράς έντασης.

Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί, νοτιοανατολικοί έντασης 4-5 μποφόρ και το θερμοκρασιακό σκηνικό παραμένει ίδιο.

Το πρωί του Σαββάτου παραμένουν οι πυκνές νεφώσεις και στην Κρήτη. Έτσι από το μεσημέρι και μετά και μέχρι και τις πρώτες βραδινές ώρες σε αρκετές περιοχές της χώρας αναμένεται να σημειωθούν κάποιες μπόρες ίσως και καταιγίδες. Στην Κρήτη αναμένονται βροχές μέτριας έντασης.

Βελτίωση αναμένεται την Κυριακή, όταν ο καιρός θα ανοίξει αρκετά και η αστάθεια θα περιοριστεί σε μεγάλα υψόμετρα.

Μοιραστείτε την είδηση

Χρηστάλλα Κακαβελάκη

biskotto.gr