Κρήτηνέα

Χανιά | ενεργοποίηση του Πεδίου Βολής Μάλεμε για εκπαιδευτικές βολές – πρόγραμμα

Την ενεργοποίηση του Πεδίου Βολής Μάλεμε, για την πραγματοποίηση εκπαιδευτικών βολών, ανακοίνωσε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων.

Αναλυτικότερα, οι βολές θα πραγματοποιηθούν στις 2 & 3 Ιονίου 2022 από 08:00 έως 13:00.

Η σχετική ανακοίνωση, αναφέρει:

«Παρακαλούνται οι Πλοίαρχοι – Κυβερνήτες και Ναυτικοί πράκτορες των σκαφών για την αποφυγή διέλευσης από την εν λόγω θαλάσσια περιοχή.

Οι ναυταθλητικοί και αλιευτικοί σύλλογοι παρακαλούνται για την τήρηση των διαλαμβανομένων στην παρούσα.

Ακόμη το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων ανακοινώνει την ενεργοποίηση του Πεδίου Βολής ΜΑΛΕΜΕ, για την πραγματοποίηση εκπαιδευτικών βολών, για τις κάτωθι ημερομηνίες:
Από 07 έως και 09, από 14 έως και 17, από 20 έως και 23, από 27 έως και 29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2022 από 07:00 έως 13:30 τοπική ώρα.

Επιπλέον για την 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2022 από 20:00 έως και 00:00 τοπική ώρα.

Παρακαλούνται οι Πλοίαρχοι – Κυβερνήτες και Ναυτικοί πράκτορες των σκαφών για την αποφυγή διέλευσης από την εν λόγω θαλάσσια περιοχή.

Οι ναυταθλητικοί και αλιευτικοί σύλλογοι παρακαλούνται για την τήρηση των διαλαμβανομένων στην παρούσα.»

Μοιραστείτε την είδηση

Χρηστάλλα Κακαβελάκη

biskotto.gr