ΜΑΙΧ | σεμινάρια εξοικείωσης με το ελαιόλαδο
2 σεμινάρια εξοικείωσης με την ποιότητα, τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά και την χρήση του ελαιολάδου, θα πραγματοποιηθούν στις 19 και 26 Απριλίου 2023 στις εγκαταστάσεις του ΜΑΙΧ.
Τα σεμινάρια απευθύνονται στους επαγγελματίες της εστίασης και στους αρχιμάγειρες των εστιατορίων και ξενοδοχείων, με σκοπό την καλύτερη κατανόηση των χαρακτηριστικών του ελαιολάδου, της ισχύουσας νομοθεσίας, τις καλές πρακτικές αποθήκευσης, καθώς και τα οφέλη που μπορούμε να αποκομίσουμε από την σωστή χρήση και επικοινωνία του ελαιόλαδου στους χώρους μαζικής εστίασης και φιλοξενίας.
Για περισσότερες πληροφορίες
Γιάννης Αποστολάκης
Πρόεδρος του Δικτύου Κρητικής Γαστρονομίας
Τηλ. Επικοινωνίας 6972239499
Διοργάνωση: Περιφέρεια Κρήτης μέσω της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, σε συνεργασία με το Μ.Α.Ι.Χ, το πιστοποιημένο Οργανοληπτικό Εργαστήριο Κρήτης ΑΣΡ και το Δίκτυο Κρητικής Γαστρονομίας.