Επανεκλογή Σημανδηράκη στον Δήμο Χανίων | «μεγάλη χαρά που αφορά όλη την κοινωνία»
Απόλυτη επιβεβαίωση των προγνωστικών στον Δήμο Χανίων, όπου ο δήμαρχος Παναγιώτης Σημανδηράκης επανεξελέγη και μάλιστα με πολύ μεγάλο ποσοστό, όπως επίσης αναμενόταν, καθώς ο συνδυασμός του, «Για τα Χανιά», συγκεντρώνει ποσοστό 64,64% στο 42,13% της ενσωμάτωσης.
Στη δεύτερη θέση η Κατερίνα Μανιμανάκη και ο συνδυασμός «Όνειρο είναι τα Χανιά», με ποσοστό 22,62%.
Υπερδιπλασιασμός ποσοστών για τη «Λαϊκή Συσπείρωση Χανίων», με επικεφαλής τον Μπάμπη Λουτσέτη, που συγκεντρώνει ποσοστό 11,05%.
Τέλος, η «Ανταρσία στα Χανιά», με επικεφαλής τον Ειρηναίο Μαράκη, συγκεντρώνει ποσοστό κάτω του 3%, συνεπώς η παράταξή του δεν αναμένεται να εκλέξει εκπρόσωπο στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Πολύς κόσμος συγκεντρώθηκε απόψε στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού Σημανδηράκη, συγχαίροντας τον επανεκλεγέντα Δήμαρχο Χανίων, ο οποίος, στην πρώτη του δημόσια τοποθέτηση, ευχαρίστησε όλους τους πολίτες των Χανίων που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία κι έκανε λόγο για «μία μεγάλη χαρά που αφορά όλη την κοινωνία».












