Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού σε κάθε γωνιά της πόλης για τους μαθητές | Κίσαμος (photos)
Τη σημασία και τα οφέλη των αθλητικών δράσεων από τις παιδικές κιόλας ηλικίες, τόνισαν μιλώντας σήμερα στους μαθητές, οι εκπαιδευτικοί και οι προπονητές τους. Εκμεταλλευόμενοι την παγκόσμια ημέρα σχολικού αθλητισμού, προσπάθησαν να μεταλαμπαδεύσουν – ξανά – στα παιδιά το αθλητικό ιδεώδες, τις ευεργετικές επιδράσεις του αθλητισμού και του «ευ αγωνίζεσαι». Σε σχολικά συγκροτήματα και αθλητικά κέντρα της πόλης, η δράση ήταν έντονη από το πρωί και οι μαθητές φαίνεται να το διασκέδασαν δεόντως.
2ο Δημοτικό Κισάμου:
Με πλούσιες αθλητικές δράσεις στον προαύλιο χώρο του εν λόγω σχολείου απολάμβαναν τις δραστηριότητες που είχαν σχεδιάσει οι εκπαιδευτικοί και οι γυμναστές για τους μαθητές Α’ και Β’ Δημοτικού, ενώ ταυτόχρονα, ο προπονητής στο τμήμα «Σκάκι» του Αθλητικού Ομίλου Κισάμου, Παναγιώτης Πανταβός μαζί με τη σκακίστρια του ομίλου, Γεωργία Καλάθια παρέδιδαν μαθήματα στους μαθητές της Γ’ Δημοτικού.




1ο Γυμνάσιο Κισάμου:
Ο Διευθυντής της Ακαδημίας του Κισαμικού, Χρήστος Πελέκης συνοδευόμενος από τον προπονητή, Μιχάλη Μπαμπουνάκη επισκέφτηκε το 1ο Γυμνάσιο μοιράζοντας μπάλες και μπλούζες στα παιδιά, μιλώντας παράλληλα για το ποδόσφαιρο και τη σημασία του αθλητισμού στο σχολείο.






Θεοχαράκειο Αθλητικό Κέντρο Κισάμου:
Ομιλία για την ευγενή άμιλλα του αθλητισμού, το μπάσκετ και τη φιλοσοφία του εξηγούσε η προπονήτρια μπάσκετ του Αθλητικού Ομίλου Κισάμου, Μαρία Χριστοφοράκη στους μαθητές, δίνοντας τους την ευκαιρία αργότερα να μάθουν βασικές τεχνικές και βολές της καλαθοσφαίρισης.


